Få maksimalt udbytte af fremtidens e-handelsløsninger allerede nu

Engang var det i sig selv konkurrencedygtigt at tilbyde kunder online køb på webshops. I dag kan selv den mest forkromede løsning til e-handel generere underskud måned efter måned. Det er i dag blevet en nødvendighed med omfattende erfaring og ekspertise inden for moderne e-handelsløsninger.

  • Reaktion er fullservice leverandør af e-handelsløsninger

  • Udvikling af skræddersyede og brugervenlige webshop platforme
  • Intelligent anvendelse af IT-infrastruktur til optimering af din investering i webshop
  • Konverteringsoptimering ved valideret psykologi omkring købsadfærd og kundeloyalitet

Reaktions kompetencer inden for e-handel

Webshop

Webshop - mere end blot et system!

En professionel webshop, med fokus på en høj konverteringsgrad og en god oplevelse for kunden, er vigtigere for din virksomhed, end hvad mange tror. En skræddersyet webshop, som matcher målgruppens behov og anvender de rette virkemidler, giver din virksomhed de nødvendige konkurrencemæssige fordele, som sikrer succes med e-handel.

Fremtidens e-handelsløsninger i dag!
Platformsoptimering

Optimér din nuværende webshop

En optimeret e-handelsplatform er en vigtig faktor for at højne konverteringsgraden. Det er vigtigt at den besøgende oplever hurtige svartider, så vedkommende ikke bliver utålmodig og i stedet finder konkurrentens hjemmeside. Ligeledes er det vigtigt at koden, hvorpå systemet er baseret, er optimeret. Det sikrer at platformen virker på alle enheder, og at der ikke opstår fejl.

Få optimeret dit afkast af din online webshop!

Webshop løsninger der optimerer hele din digitale værdikæde

udvikling af moderne e-handelsløsninger og webshops

Omsætningen på e-handel vokser hvert år og ligeledes gør dine kunders krav til din webshop-løsning. De digitale danskere forlanger brugervenlighed samt relevante produkter og services når de efterspørger det. Metoder og teknologier udvikler sig lynhurtigt, og virksomheder, som ikke tilbyder de løsninger, som kunderne efterspørger, mister hurtigt eventuelle konkurrencemæssige fordele og derved deres andel af markedet. Hos Reaktion har vi opbygget den nødvendige viden og forståelse for at kunne anvende mulighederne bedst muligt.

Reaktion har skabt kunder for nedenstående virksomheder

Hotels.com
Telia
GroupOn
Pixmania
GE Money
Betfair
Ellos
Onfone